Byggföretag Lund

Stadsbyggarna Syd AB – byggföretag Lund

Stadsbyggarna Syd AB är den självklara valet för snabb, effektiv och miljövänlig byggexpertis i Skåne

Vi ger dig

Kvalitet

Vi är ett byggföretag som finns till för alla i Lund med omnejd. Av oss kan du få hjälp med byggnationer och renoveringar med fokus på snabbhet, effektivitet och högsta noggrannhet. Dock tummar vi aldrig på kvaliteten. Här får du en process och ett resultat som uppnår en hög kvalitet.

Miljövänligt

Vår verksamhet har ett starkt miljöengagemang, och vi strävar efter att använda produkter som är miljövänliga och återvinningsbara i högsta möjliga utsträckning.

Trygghet

Vi tar alltid fullt ansvar för våra renoverings- och byggprojekt. Dessutom är samtliga våra uppdrag försäkrade för extra trygghet. För oss är det viktigt att alla kunder som anlitar oss ska känna en trygghet i att få rätt hjälp.

Våra tjänster

Byggföretag Lund

 

Stadsbyggarna Syd AB är ditt pålitliga byggföretag i Lund. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet erbjuder vi expertis inom en rad byggprojekt, från takläggning och ombyggnad till dränering och måleri. Våra kompetenta och ansvarsfulla medarbetare, med nödvändiga certifikat, arbetar effektivt och säkert. Vi tar ansvar för hela byggprocessen, skapar trygghet för våra kunder. Flexibilitet och miljöhänsyn är viktiga för oss, och vi strävar efter att använda miljövänliga produkter. Vill du bli kontaktad? Klicka här.

Stadsbyggarna Syd AB är ditt pålitliga byggföretag i Skåne. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet erbjuder vi expertis inom en rad byggprojekt, från takläggning och ombyggnad till dränering och måleri. Våra kompetenta och ansvarsfulla medarbetare, med nödvändiga certifikat, arbetar effektivt och säkert. Vi tar ansvar för hela byggprocessen, skapar trygghet för våra kunder. Flexibilitet och miljöhänsyn är viktiga för oss, och vi strävar efter att använda miljövänliga produkter. Vill du bli kontaktad? Klicka här.

Ställningsutbildning • Fallskyddsutbildning • Säkra Lyft • Kollektivavtal • Byggnads • Arbetsmiljö • Företagshälsovård m.m.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar en offert för ett arbete.

Plats

Östra Bunkeflovägen 106, 218 45 Vintrie

Ring oss

0700-64 88 87

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]